dimanche 21 octobre 2012

Nordisk klubb Schweiz i Valais

Helgen 12-14 oktober hade vi storfrämmande i Valais. Det var Nordisk klubb Schweiz som hade sitt årsmöte hos oss, i Martigny. Lisa och Oddrun har varit våra representanter i dessa sammanhang tidigare men nu är vi fler som fått blodad tand.

Under lördagens arena kom klubben egen clown, Heidi, in och muntrade upp den seriösa stämningen. Alla blev störtförtjusta i henne och hon kommer säkerligen att få åka runt i Schweiz på diverse uppträdanden i olika nordiska klubbar.
Lisa, som varit med och inspirerat till helgens program, blev med rätta tackad av Nordisk klubb Schweiz danske ordförande Sören Amdal under lördagskvällens middag. Vår klubb blev också förärad en ypperlig fin mötesklocka i mässing. Tack så mycket!
Under middagen så framförde styrelsen till Nordisk klubb Schweiz ett spex iförda tajta cykelkläder, cykelstyren och ringklockor. Tyvärr går det inte att återberätta dess innehåll, man måste ha sett det för att förstå :-)Var nästa års möte äger rum är inte bestämt än, men var redo att boka in andra helgen i oktober!Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire